Den unga kvinna som tog av sig slöjan i Teheran i protest har enl uppgift blivit arresterad. Alla ni som av missriktad "välvilja" tar på slöjan för att visa solidaritet. Tänk ett varv till nästa gång. För er må det vara en kul grej men för kvinnor i Iran är det på blodigt allvar!

— Gulan Avci (@GulanAvci) January 1, 2018

I Sverige raljerar svenska kvinnliga ministrar i den sk feministiska regeringen om slöjan och jämför den med hattar, medan modiga kvinnor i Iran trotsar slöjtvånget och tar av sig den offentligt. Det är sann feminism, systerskap och att stå för kvinnors mänskliga rättigheter! pic.twitter.com/dENg62818W

— Gulan Avci (@GulanAvci) December 31, 2017

Om en SVT journalist på Rinkeby torg får höra att hon är en ”jävla hora” kan ni då förstå den verbala tortyr flickor o kvinnor utsätts för varje dag av moralpoliser och kriminella gäng. Rättssamhällets största uppgift är att återta makten över dessa områden och skydda de utsatta.

— Gulan Avci (@GulanAvci) February 27, 2018

Sveriges unga muslimer nekas statsbidrag och ska dessutom betala tillbaka pengar för tidigare års anslag. Bra. Inte en krona ska gå till organisationer och föreningar som ägnar sig åt antidemokratiska aktiviteter, sprider antisemitisk dynga och har snedvriden syn på jämställdhet!

— Gulan Avci (@GulanAvci) April 11, 2018